Főoldal | Elérhetőségek | Oldaltérkép | Írjon nekünk! | Hitel

Fűtés-Hűtés

Fürdőszoba

Konyhatechnika

Építkezés


Mit tegyek, ha kicsi a fürdőszobám?

Még ha nincs is akkora helye, amekkorát szeretne, mindig találunk megoldást:

 

1. Először is próbálja megállapítani, nem tudná-e a fürdőszoba területét növelni a folyosó vagy a szomszéd szoba holttereivel. 1m² feláldozásával egy szomszédos helyiségből a fürdőszobájában elfér minden szükséges, akár egy kád és egy zuhanysarok, egyszerre.

2. Nem tudja növelni a fürdőszoba területét? Kisebb alapterületen is tágas fürdőszoba benyomását keltheti, ha a berendezési tárgyakat megfelelően helyezi el. Praktikus és helytakarékos megoldásokat kínálnak a RAVAK koncepciók. Nemcsak helyet takarítanak meg, hanem időt is, amelyet különben a megfelelő berendezés beszerzésére fordítana.
3. Gondolkozzon el a csempék alakján is. A nagy és téglalap alakú formák optikailag növelik és egységesítik a teret és a kevesebb fuga egyszerűsíti a karbantartást.4. Amennyiben mosógépét el tudja más helyiségben is helyezni, több helye maradhat a kád, a zuhanykabin vagy mindkettő számára.

5. A fürdőszoba terének növelését nagymértékben segíti a nappali fény. Megoldás lehet a megfelelő mesterséges fény alkalmazása.

Ehhez nyújtanak segítséget a RAVAK világítórendszerek