Főoldal | Elérhetőségek | Oldaltérkép | Írjon nekünk! | Hitel

Fűtés-Hűtés

Fürdőszoba

Konyhatechnika

Építkezés


Ötletek nagyobb fürdőszobákhoz

Az Evolution kád megjelenése hatásos kisebb fürdőszobákban is, de legjobban akkor mutat, ha nagy terület veszi körbe. A robosztus designak köszönhetően az Evolution koncepció mellett nincs szükség egyéb kiegészítőre a fürdőszobában.
A fürdőszobában található RAVAK termékek:

Evolution kád elő- és oldallappal, Evolution mosdó, SD Evolution fiókos szekrény, Evolution tükör, Evolution polccal és SUZAN csaptelep.

Egy további megoldás az Evolution káddal. Relaxáció, ellazulás és harmónia a fürdőszobában. Lazuljon el, lélegezzen mélyeket és hagyja magát kényeztetni.A fürdőszobában található RAVAK termékek:

Evolution kád elő- és oldallappal, Evolution mosdó, SD Evolution szekrény, Evolution tükör Evolution polccal és Rosa csaptelep.

A fürdőszoba két szintre való felosztása elegáns és praktikus kialakítás. Az emeleti rész egy nagy rakodófelület, mely díszítőelemek elhelyezésére is szolgálhat. A New Day kád ilyen fürdőszobákba lett tervezve.A fürdőszobában található RAVAK termékek:

New Day 150 –es kád, Evolution mosdó, SD Evolution fiókos szekrény, Evolution tükör polccal, Ultra radiátor, Neo csaptelep

Nagy fürdőszobában elfér a kád mellett egy zuhanykabin is. Elegáns megoldás például a burkolattal harmonizáló Rapier zuhanykabin szatén színben, egy OVO ülőkével és Campanula II káddal kiegészítve.A fürdőszobában található RAVAK termékek:

Campanula II 180 cm kád fejtámlával, Rapier zuhanykabin, NRKCP4 100 szatén, Elipso Pro 100 zuhanytálca, Ovo P ülőke, Unity 120 mosdó, SH Uni felső és PS Uni alsó szekrények, Optima radiátor.