Fizetési módok

Fizetési módok a szatmari.hu webáruházban

Utánvét

 

Amennyiben a megrendelt termék értékét átvételekor szeretné kifizetni, akkor kérjük válassza az Utánvétes fizetési módot. Ebben az esetben készpénzzel, vagy bankkártyával lehetséges fizetni, házhozszállítás, valamint személyes esetén is.

 

 

Közvetlen banki átutalás

 

Amennyiben a megrendelt termék árát banki átutalással szeretné kiegyenlíteni, abban az esetben válassza a Banki átutalás fizetési módot. A megjegyzés rovatba írja be a nevét és a rendelési azonosítót. Az átutaláshoz szükséges adatok (Kedvezményezett neve, Kedvezményezett bankszámlaszáma, Kedvezményezett bankja) megtalálhatók a webáruházat működtető vállalkozás adatai között, valamint a visszaigazolásban. Kérjük a rendelés visszaigazolásáig ne utaljanak!

 

 

OTP SimplePay bakkártyás fizetés

 

Online vásárlás során választható bankkártyás fizetési opcióként a SimplePay egyszerű és biztonságos szolgáltatása. A vásárlóink a SimplePay felületén fizethetik ki az online megvásárolni kívánt terméket vagy szolgáltatást. A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatásainál kínált eljárással: internetes fizetés közben a SimplePay opciót választva, majd a bankkártya adatokat megadva jut el a vásárló a termék vagy szolgáltatás megszerzéséig. A felhasználó kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay folyamatosan figyeli a tranzakciókat, így garantálva az online fizetési folyamat biztonságát.