Főoldal | Elérhetőségek | Oldaltérkép | Írjon nekünk! | Hitel

Fűtés-Hűtés

Fürdőszoba

Konyhatechnika

Építkezés


Miért éppen a Purmo lapradiátorok?

1. Minőség
A Purmo lapradiátorok legfontosabb megkülönböztető tulajdonsága a megkérdőjelezhetetlen magas minőség. A radiátorok minőségének folyamatos tökéletesítését a folyamatos gyártás ellenőrzés biztosítja, valamint a British Standards Institution Quality Assurance által ellenőrzött, és alkalmazott ISO 9001 és ISO 14001 integrált irányítási rendszer.
Az elkészült nyers radiátorok több lépcsős felületkezelésen esnek át. A vegyszeres lemosást követően foszfátozzák, majd egy kataforézis technológiával alapozzák őket. Ezt követően egy epoxigyanta alapú porfestés következik, majd a végső 200 C hőkezelés. Ez a folyamat garantálja a legtartósabb, és a legjobb minőségű felület elérését. Jelenleg ez a minőségi felületkezelő módszer általánosan alkalmazott több iparágban is.

2. Esztétikum
A Purmo lapradiátorok esztétikusak, és ideálisan illeszkednek azon helyiségek külleméhez, ahová beszerelésre kerülnek majd. A bordázott fűtőlappal ellátott radiátorokon kívül a magas igényeket támasztó vásárlók választhatják a sima előlappal ellátott radiátorokat, vagy az egyéb dekoratív Purmo fűtőtestek egyikét.
A radiátorok alapértelmezett esetben RAL 9016 fehérre festettek. A vevő kívánságára azonban a RAL színskálán szereplő színek elérhetők, akár a metál színek is.

3. Hozzáférhetőség

A nagy volumenű gyártásnak köszönhetően nemcsak a standard (járatos) radiátor méreteket, hanem különleges, egyedi (nem járatos) méretű radiátorokat is kínálunk a több mind 1000 méret variációból.

4. Univerzalitás
A Purmo radiátorok mind az egy, mind a kétcsöves, meleg vizes fűtésrendszerekben alkalmazhatók. A radiátor típusától függően a fűtésrendszerre való csatlakozás sokféle módon lehetséges, akár oldalról, vagy a különösen esztétikus alsó bekötéssel is.
A termékek széles spektruma - figyelembe véve a radiátor magasságát, hosszát, szélességét és teljesítményét-, lehetővé teszi a bármely helyiséghez való alkalmazását. A magasabb higiéniai elvárásokat támasztó helyiségekhez ajánlott a burkolatok és konvekciós elemek nélküli Purmo Hygiene típusok, amelyek rendelkeznek a gyártó ország [Állami Higiéniai Hivatal] tanúsítványával is.

5. Garancia
A gyártási folyamat állandó tökéletesítése és a radiátorok magas minősége tették lehetővé a garanciális időszak meghosszabbítását. 2007-től a Purmo radiátorok gyártója a ritkaságszámba menő 10+1 éves garanciát biztosítja a Purmo lapradiátorokra. A Purmo radiátorokon egyedileg feltüntetésre kerül a radiátor gyártási száma mellett a gyártási ideje és pontos helye, így a jótállás ideje könnyen nyomon követhető.