RAVAK Flat FL 65 falba süllyesztett csaptelep váltóval (KIZÁRÓLAG R-box Varival)

7410022
A termék raktáron van
Bruttó listaár:
45 538 Ft
Nettó listaár:
35 857 Ft
Áfa mértéke:
27%
Áfa összege:
9 681 Ft

Részletes leírás

  • Kartus (átmérő, anyag): 35 mm, kerámia
  • Jótállás a csaptelepekre: 5 év
  • Alkalmas: túlfolyónál történő kádfeltöltéssel és kézizuhannyal rendelkező kádakhoz, valamint olyan zuhanyzókba, amelyek kézizuhannyal és esőztető zuhannyal felszereltek

A fürdőszoba átfogó rendezettségének és kivitelezésben való összhangjának biztosításához a többi Flat csapteleppel való kombinálást ajánljuk. Külső tisztításra a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószer használatát javasoljuk.
A falsík alatti csaptelepekhez használt R-box Vari RB 072.50 alapegység nem képezi a csaptelep részét, ezt külön kell megvásárolni. Az R-box Vari tartalmazza a falra szereléshez szükséges elemeket, de nem tartoznak hozzá a vízvezeték csatlakozók, sem más vízszerelési eszközök. Az R-box Vari tartalmazza a csaptelep R-boxban elhelyezett belső testének műanyag fedő elemét, amely a csaptelep fenti részének leszerelése után is biztosítja a fürdőszobában a vízvezetékrendszer működőképességét. Ezen műanyag alkatrész segítségével a vízvezeték légteleníthető a víz elzárása nélkül is. Az R-box felső része világosan látható nyíllal van megjelölve, hogy a csaptelep teste helyes pozícióban kerüljön elhelyezésre.

RAVAK Flat FL 65 falba süllyesztett csaptelep váltóval (KIZÁRÓLAG R-box Varival)