BOSCH GazStar GS4000W 24 C 23 kéményes kombi gázkazán

4200017
A termék nincs raktáron
Bruttó listaár:
229 900 Ft
Nettó listaár:
181 024 Ft
Áfa mértéke:
27%
Áfa összege:
48 876 Ft

Szállítási információk

Szállítási költség: 7 278 Ft
Becsült szállítási költség! A szállítási költség távolság és össz. súly függvényében kerül kiszámolásra!
Utánvétkezelési költség házhozszállítás esetén: 4 598 Ft

Termék adatok

Részletes leírás

Egyszerűen hatékony

Ha beköszönt a jó idő, könnyedén átválthat nyári üzemmódra. Ilyenkor a fűtési szivattyú le van kapcsolva, ezáltal a fűtés is, viszont a melegvízellátás, illetve a fűtésszabályozó és a kapcsolóóra feszültségellátása fennmarad.

 


Számos üzemmód

Az eco-gomb megnyomásával választhat a komfort és a takarékos üzemmód között. A komfort üzemmód esetében a készülék állandóan a beállított értéken tartja a hőmérsékletet, így minimális a várakozási idő a melegvíz vételezésnél. A takarékos üzemmódnál pedig a beállított értékre történő felfűtés melegvíz vételezés közben történik.

 


Biztonság

A billentyűzár segítségével gyermeke nem tudja elnyomkodni a beállításokat. A billentyűzár az előremenőhőmérséklet-szabályozóra, a melegvízhőmérséklet-szabályozóra és valamennyi gombra vonatkozik, kivéve a be- és kikapcsoló, a kéményseprő és a reset gombot.

 


A készülék előnyei

Fali kéményes kombi kazán fűtésre és melegvízellátásra, BUS-képes Heatronic, mely sok készülékfunkció beállítását és ellenőrzését teszi lehetővé, H3 elektronikával rendelkezik, így minden Bosch folyamatszabályzóval kompatibilis, CR 10, CR 50, CR 100. CR 100 RF, és az MM100 modulok segítségével többkörös rendszer üzemeltetésére is alkalmas, A billentyűzár valamennyi gomb esetében megakadályozza az elállítás lehetőségét, Beállítható üzemmódok: Nyári üzemmód, Komfort és Takarékos üzemmód, Kezelése egyszerű és átlátható kijelzőjének köszönhetően, Nincs szükség minimális keringtetési vízmennyiségre, Fordulatszám szabályzott szivattyúval rendelkezik, Két füstgázfelügyelettel rendelkezik, Automatikus gyújtás, Alacsony NOx kibocsátású, Hosszú élettartam, Kiváló minőség, Fűtési energiahatékonysági besorolás: C, HMV energiahatékonysági besorolás: B, Vízvételi profil nagysága: M, 1+1 év garancia a meghatározott feltételek teljesülése esetén

BOSCH GazStar GS4000W 24 C 23 kéményes kombi gázkazán