JUNIOR MOSOGATÓ CSAPTELEP FALI 152-0023-00

840228
A termék raktáron van
Az akciós ár érvényessége 2022 June 29 20:00:00.
Akciós webes ár:
25 400 Ft
Kizárólag weboldalunkon történő rendelés leadás esetén érvényes bruttó akciós ár.
Bolti bruttó listaár:
27 899 Ft
Személyesen szaküzleteinkben történő vásárlás esetén érvényes ár.
Megtakarítás:
2 499 Ft
Áfa mértéke:
27%
Áfa összege:
5 931 Ft

Szállítási és fizetési információk

Szállítási költség: 2 320 Ft
Becsült szállítási költség! A szállítási költség távolság és össz. súly függvényében kerül kiszámolásra!
Utánvétkezelési költség házhozszállítás esetén: 508 Ft

Részletes leírás

LEÍRÁS

- vízátbocsátás: 14 l/min
- perlátor mérete: M 24x1

A MOFÉM márkanév több, mint egy évszázados múltjával egyet jelent a megbízhatósággal,minőséggel és professzionalitással.

Az évtizedek során szerelők, kivitelezők, vásárlók százezrei tették és teszik le mellettünk voksukat azzal, hogy az általunk gyártott hazai termékeket választják. A MOFÉM ma már nem csak egyszerűen kiváló termékeket jelent, hanem egy okos választást is, fogékonyságot a legújabb technikák és megoldások iránt, melyek észrevétlenül varázsolnak stílust, és egyéniséget hétköznapjainkba. Legyen szó csaptelepekről, radiátor szelepekről vagy akár gázszerelvényekről.

Fürdőszoba és konyha-csaptelepeink megjelenése és magas műszaki tartalma a hagyományos és a legmodernebb igényekre is választ ad. ECO vezérlőegységgel ellátott csaptelepeink víz -és energia-megtakarítást tesznek lehetővé, a beépített forrázás elleni védelem pedig Ön és családtagjai biztonságáról gondoskodik.

A biztonság további eleme a termékeinkre nyújtott 5 éves, az alkatrészellátásra pedig 10 éves garancia, melyeket profi országos MOFÉM szakszerviz hálózatunk támogat.

A MOFÉM mindig élenjár a legújabb megoldások alkalmazása terén. Ennek köszönhetően indítjuk útjára új termékcsaládjainkat. Három család, három különböző küldetéssel.

Szaniter termékkínálatunk új tagja az INKA csaptelep család, ahol a felső kategória stílusát ötvöztük barátságos árakkal.

Az új család egyben új stílust jelent, a névválasztás nem véletlen, hiszen az Inkák művészetében jelenik meg egyszerre az eredeti és időtlen formák kettősége.

Napjainkban az energia megtakarítás folyamatosan növekvő jelentőséggel bír. Ehhez adnak tökéletes megoldást a fűtés-szerelvények területén a MOFÉM termosztátos radiátorszelepek, melyek gyártása és forgalmazása megkezdődött. Ezekkel a termékekkel a fűtési energia akár 6-18%-a is megtakarítható.

A víz-gáz szerelvények területén FLEXUM néven új gömbcsap családot fejlesztettünk ki, mely átértékeli a szakmában a biztonságról eddig alkotott képet. A FLEXUM család olyan magasra teszi a mércét ezen a területen is, amit a közönséges zártházas típusok még nyújtózkodva sem képesek elérni. A GMBSZ előírásait többszörösen túlteljesíti, s 100%-os ellenőrzést garantáló gyártói minősítéssel rendelkezünk.

 

JUNIOR MOSOGATÓ CSAPTELEP FALI 152-0023-00