REMS POWER-PRESS SE BASIC-PACK elektromos radiál présszerszám

1170478
A termék raktáron van
Bruttó listaár:
342 900 Ft
Nettó listaár:
270 000 Ft
Áfa mértéke:
27%
Áfa összege:
72 900 Ft

Részletes leírás

       Rendszerelőny
Csak egyféle préspofa/présgyűrű minden REMS radiális préshez (kivétel REMS Mini-Press ACC, REMS Mini-Press 22 V ACC) és más gyártók megfelelő radiális préseihez. Az összes, *-al jelölt présfogónak van egy további csatlakozója (EP 1 223 008 sz. szabadalom, US 6,739,172 sz. szabadalom), és illeszthető a REMS Eco-Press kézi radiálpréshez is. Ezért egyszerűen és olcsón raktározható.

       Préspofák/présgyűrűk minden szokványos rendszerhez
A REMS présfogók/préspofák teljes készlete minden szokványos préskötésű rend- szerhez (156 – 176 oldal). Nagy teherbírású présfogók/présgyűrűk rendkívül erős, különösen edzett speciális acélból. A REMS présfogók/préspofák nyomófelületei rendszerspecifi kusak, és megfelelnek a mindenkori préskötésű rendszerek nyomó- felületeinek. Ezáltal a préselés kifogástalanul rendszerkonform, és biztonságos.

       Felépítés
Kompakt, robusztus, az építési helyszínnek megfelelő. Kis méretek, karcsú forma, a meghajtógép csupán csak 4,7 kg. Ezért mindenütt használható, fej fölött, szűk helyeken. A présfogók/préspofák biztos rögzülése az automatikus reteszelés révén. Más gyártók megfelelő préspofa/présgyűrű is.

       Préselési folyamat érintőgombos üzemmódban
A munkavégzési biztonság, a működési biztonság, és az üzemelési biztonság érdekében. A présfogó teljes zárásával kifogástalan préselést készítünk. A prés- fogó az átkapcsolásig visszafutásban, zárva marad. A szabályos préselés megtekintéses ellenőrzése (teljesen zárt présfogó) ezért kifogástalanul lehetséges.

         Meghajtás
Nagy előtoló- és préselési erő a másodperceken belüli, kifogástalan préseléshez.
Nyíróerő 32 kN. Nagy teljesítményű elektromechanikus hajtás, bevált, univerzális motorral, 450 W, karbantartást nem igénylő hajtómű, biztonsági- csúszó tengelykapcsolóval, és trapéz alakú menetes orsós előtoló rendszerrel. Biztonsági érintőkapcsoló.

REMS POWER-PRESS SE BASIC-PACK elektromos radiál présszerszám