VAILLANT VU 30 CS/1-5 KOND. FŰT 4601(36)

1520681
A termék raktáron van
Bruttó listaár:
719 900 Ft
Nettó listaár:
566 850 Ft
Áfa mértéke:
27%
Áfa összege:
153 050 Ft

Részletes leírás

kondenzációs, fűtő

 

Villant ecoTEC Plus VU 30CS/1-5 fali kondenzációs fűtőkazán 31,8 kW

Inkább egy rövidtávú fűtési megoldást vagy olyan megbízható berendezést keres, amely hosszú évekig működőképes? Az új ecoTEC plus IoniDetect kondenzációs gázkészülékkel Ön egy lépéssel közelebb kerül a jövőhöz. A termékcsalád bevált minősége hosszú élettartamot garantál, miközben innovatív funkciók emelik a hatékonyságot. Mindkettő tényező döntően hozzájárul ahhoz, hogy csökkenhessenek a fűtéssel kapcsolatos költségei.

A kondenzációs technika úttörője
A Vaillant gázüzemű kondenzációs hőtermelői a legmagasabb szintű fűtési- és melegvíz-komfortot nyújtják. 1995 óta folyamatosan továbbfejlesztjük a többmilliószor bevált technikai megoldást. Védjegyünk a hatékonyság, biztonság, hosszú élettartam és a rendszerszemlélet. Ebben a tekintetben a legújabb ecoTEC exclusive & plus gázkészülékeink ráadásul új mérföldkövet állítanak fel.

Klasszikusan jó valamennyi teljesítmény-nagyságban: ecoTEC plus
ecoTEC plus termékcsaládunk megjelenésében és technikailag is sokat változott, de a bevált kondenzációs technikát széles névleges teljesítmény-választékban kínálja 20 és 35 kW között. Ennek köszönhetően az összes felhasználási igényre a megfelelő teljesítmény választható. További előny még a kompakt építési mód: a magasabb teljesítmény-kategóriákban a megújult ecoTEC plus például ideális választás a helymegtakarításra, a régi állókazán cseréje során

ecoTEC plus: felső kategória számos technikai újítással
Termékpalettánk felsőbb kategóriájú készülékcsaládja jelentős fejlesztéseken esett át, hogy a ma, illetve a jövő megbízható fűtési megoldásait továbbra is méltó módon képviselhesse. Az ecoTEC plus a kezdetek óta egy racionális döntés a magas minőséget igénylő ügyfelek számára, amit most kiegészít az új, intelligens "IoniDetect" égésszabályozási mód: a hőtermelő saját magától képes működését hozzáigazítani a gázminőség változásokhoz, így folyamatosan garantálható az optimális égésminőség, amelynek köszönhetően alacsonyabb lesz a káros-anyag kibocsátás és ezzel együtt kedvezőbb költségek mellett üzemeltethető a fűtési rendszer is.

VAILLANT VU 30 CS/1-5 KOND. FŰT 4601(36)